Berichten uit Frankrijk en Spanje maken toekomst Mbappé nóg onduidelijker

Berichten uit Frankrijk en Spanje maken toekomst Mbappé nóg onduidelijker

10-08-2017 18:22
10

De toekomst van Kylian Mbappé is vooralsnog allesbehalve duidelijk. De Spaanse krant Marca meldt donderdag dat AS Monaco een akkoord heeft bereikt met Paris Saint-Germain, Le Parisien heeft vervolgens navraag gedaan bij de Franse club en claimt dat dat onzin is.

Marca schrijft dat Monaco akkoord is over een transfer van 160 miljoen euro exclusief twintig miljoen aan bonussen. Volgens de Spaanse krant is er 'geen weg meer terug' en zet Mbappé zijn carrière voort bij PSG. Le Parisien weet op basis van bronnen rond Monaco dat dat onzin is en dat de club nooit een aanbieding ontvangen heeft van de Franse grootmacht.

Wedden

Meer odds

De geruchten dat Mbappé vertrekt bij Monaco worden met de dag hardnekkiger. De achttienjarige aanvaller heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug waarin hij onder andere in de Champions League zijn visitekaartje af wist te geven. Mocht Monaco Mbappé voor 160 miljoen naar PSG laten gaan, dan heeft de club uit Parijs de twee duurste spelers in de selectie. Neymar kwam vorige week van FC Barcelona over voor 222 miljoen euro.