Vertrekkende Pogba laat Sparta versteld staan met appje naar Pastoor

Vertrekkende Pogba laat Sparta versteld staan met appje naar Pastoor

11-08-2017 15:08
24

Mathias Pogba vertrekt met onmiddelijke ingang bij Sparta, zo werd donderdag bekend. De manier waarop de Franse spits dat bekendmaakte doet de wenkbrauwen fronsen op Het Kasteel.

Pogba nam op volgens het Algemeen Dagblad op zéér 'originele' wijze afscheid van Sparta. Hij appte trainer Alex Pastoor met de mededeling dat hij toch maar geen nieuw contract zou tekenen op Spangen, terwijl hij enkele weken geleden nog een mondeling akkoord had bereikt met de club over een nieuw contract.

De broer van Manchester United-ster Paul Pogba speelde pas een jaar bij Sparta. Hij kwam vorig seizoen veertien keer in actie in de Eredivisie en scoorde daarin viermaal. 

Door het vertrek van Pogba gaat Sparta de transfermarkt op voor een nieuwe spits. Pastoor heeft alleen de beschikking over Dalibor Volas, de beoogde eerste spits, en talent Ragnar Ache. "In Ragnar Ache hebben we een jongen die zich geweldig ontwikkelt", aldus Pastoor, "maar het zou goed zijn als we er nog een andere aanvaller bij kunnen halen."