Blijkbaar wil Liverpool niet dat ze als goede vrienden uit elkaar gaan

"Blijkbaar wil Liverpool niet dat ze als goede vrienden uit elkaar gaan"

11-08-2017 15:40
27

Liverpool en Philippe Coutinho blijven lijnrecht tegenover elkaar staan. De Braziliaanse spelmaker heeft vrijdag een officieel transferverzoek ingediend, dat volgens The Guardian is geweigerd door de club.

Het is het volgende hoofdstuk in een slepende transfersoap. FC Barcelona zit al langer achter Coutinho aan en heeft zelfs honderd miljoen euro voor hem over. Liverpool weigert echter om hem te verkopen en publiceerde vrijdagochtend een officieel statement op de clubsite, waarin gesteld wordt dat Coutinho in Liverpool blijft. De club heeft dit statement nu dus bekrachtigd door het verzoek van de spelmaker te weigeren.

Volgens Sky Sports is er vanuit het kamp-Coutinho teleurgesteld gereageerd op het besluit. Het doorgaans betrouwbare medium stelt te hebben gesproken met een niet nader genoemde vriend van de middenvelder. "Philippe heeft geprobeerd om op een goede manier uit elkaar te gaan met Liverpool. Hij houdt van de club en de fans, net zoals Luis Suarez en Steven Gerrard. Maar blijkbaar wil Liverpool niet dat ze als goede vrienden uit elkaar gaan."

Coutinho ontbreekt zaterdag in het competitieduel met Watford, vanwege een rugblessure.