Twijfels over Van Persie: Grote vraagtekens over zijn fysieke gesteldheid

  Twijfels over Van Persie: "Grote vraagtekens over zijn fysieke gesteldheid"

  zondag 13 augustus 2017 om 12:34

  Pierre van Hooijdonk zet zijn vraagtekens bij een eventuele terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord. Bij de Rotterdamse club lijkt de basiself vast te staan én er zijn twijfels over de fitheid van de spits, die nu nog bij Fenerbahçe speelt.

  Van Hooijdonk vindt op de eerste plaats dat de vergelijking tussen Dirk Kuyt en Van Persie scheef is. "Kuyt werd gehaald als basisspeler. Ik zie op dit moment geen positie voor Robin in de eerste elf. Jörgensen is onomstreden (als spits, red.) en Toornstra op het middenveld in z'n aanvallende rol eigenlijk ook."

  "Robin is qua arbeid niet meer de Robin van toen hij achttien was. Ik heb grote vraagtekens over zijn fysieke gesteldheid. Niet conditioneel, maar hoe hij herstelt na wedstrijden. Dat kun je bij Advocaat (vorig seizoen zijn trainer bij Fenerbahçe, red.) navragen: twee wedstrijden achter elkaar spelen in een week zat er niet in."

  Kwalitatief heeft Van Persie wel voldoende toe te voegen aan Feyenoord, vindt Van Hooijdonk. "Die momenten gaan nooit verdwijnen, alleen de frequentie neemt af. Dat is ook logisch."

  Poll

  Is Van Persie een versterking voor Feyenoord?

  (5638 stemmen)

  Plaats een reactie

  Teo Smith +23623
  zondag 13 augustus 2017 om 12:40
  Houdoe Pierre.
  Vind ik leuk
  Barry Engels +26289
  zondag 13 augustus 2017 om 12:40
  Nou Pierre, zolang jij je rentree niet gaat maken.... gaan we toch echt wel fijn met Robin van Persie in zee!
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  zondag 13 augustus 2017 om 12:56
  Van persie komt alleen als hij niets kan krijgen wat beter betaald...maar haal hem maar gauw op, heb je een nieuwe Queen lopen met een eigen stoel in de dug-out aangezien het toch een vaste wissel wordt.

  Kuijt heeft het altijd gedaan op basis van zijn uithoudingsvermogen wat zijn sterke punt was. Voetballend niks slechter geworden maar met het toenemen der jaren wel uithoudingsvermogen ingeleverd. Maakte in nl niks uit en meneer kon prima mee en bepalend zijn.

  Ligt bij van persie net ff anders. Voetballend zeer goed was zijn sterke punt en dat is nog st3eds zo. Conditioneel nooit een loopwonder geweest maar wel in moeten leveren op zijn uithoudingsvermogen. Speelt 60 minuten in de week voor je en dan is het op. Maar wel de vedette willen wezen zeker?

  Haal die van persie maar. Zal best wat scoren maar kost wel veel budget aangezien je er een vaste wissel bij moet hebben of haal je hem voor de breedte? :p
  Vind ik leuk
  Barry Engels +26289
  zondag 13 augustus 2017 om 13:05
  Hoop aannames bij elkaar verhult niet dat je hier onzin verkondigt. We hebben het hier over een geweldige voetbalprof die hier niet gaat komen om zijn zakken te vullen. Bij iedere club zouden ze blij moeten zijn met de aanstaande komst van deze begaafde speler.
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  zondag 13 augustus 2017 om 13:13
  Het kernpunt is dat Robin het niet belopen kan..maak je iemand grootverdiener in je selectie die 60 min per wedstrijd aankan??
  Vind ik leuk
  Barry Engels +26289
  zondag 13 augustus 2017 om 16:04
  Volgens mij is het kernpunt dat je geen idee hebt waar je het over hebt.
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  zondag 13 augustus 2017 om 16:22
  Leg jij het dan maar ff uit
  Vind ik leuk
  Barry Engels +26289
  zondag 13 augustus 2017 om 16:28
  Wat moet er dan zonodig uitgelegd worden?
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  zondag 13 augustus 2017 om 17:02
  Zal het anders vragen...waarom is van persie in jouw ogen een versterking voor feyenoord op zo'n wijze dat hij zijn salaris waard is?
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 13:05
  waar de hell haal jij je info vandaan? fabeltjes krant? Als hij voor t geld gaat kan die in China terecht maar zeker weten nog hoop andere kapitaal clubs.... De reden dat hij naar Fener ging was puur uit sportieve redenen en zeker niet voor t geld. Net als dat hij United verkoos over City

  Dat hij een vedette wilt wezen is een hele rare invulling van wat hij mogelijk denkt. De voetballerij heb je inderdaad wel te maken met status maar dat ligt meer aan wat de media er van maakt en de jongere spelers.

  Bijna alles wat je in de media leest staat haaks op wat er in de werkelijkheid is gezegd. En ik begrijp al helemaal niet dat uitgerekend Pierre dit toneel krijgt om zijn afgunst richter Van Persie te kunnen uiten...
  Vind ik leuk
  Mallerd +1690
  zondag 13 augustus 2017 om 13:07
  Ja want iemand gaat naar Turkije voor het sportieve aspect, man houdt toch op met onzin praten.
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 13:12
  Ja hij en Kuijt zijn bevriend. Dus met de info die hij had over de club en omgeving heeft hij voor Fener gekozen. Hij heeft zoals Robin is, gekozen waar hij sportief gezien wat dacht te kunnen halen en waar het voor zijn gezin ook kan aarden.

  Ik zal de laatste zijn die zal zeggen dat hij t niet lekker vind om daar goed te verdienen, maar leverde genoeg in. daarnaast ging hij ook in Engeland voor United en niet voor City waar hij aanzienlijk meer kon verdienen. Voor Fener durf ik te wedden dat er zat clubs waren dus hem meer konden bieden dan Fener. Of dat nou in China was of in een andere ver gat
  [Reactie gewijzigd op zondag 13 augustus 2017 om 13:13]
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  zondag 13 augustus 2017 om 13:16
  Voor het sportieve naar Fenerbahçe...laat me niet lachen man. Voor het gunstige belasting klimaat, en gelijk heeft hij. Financieel uit je laatste jaren halen wat erin zit. En China dan, misschien wil hij dat wel niet...gezin, opgroeiende kinderen.

  Ik blijf erbij..haal hem maar en ziet dat hij nieteens meer de helft vd arbeid kan verrichten die kuijt deed..
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:15
  man man man.. Als het je had gedesinteresseerd had je net als vele beter geweten. Maar jij met een vele andere moeten overal wat van vinden. of je de wedstrijden nou zelf hebt gezien of niet, of je maar enig sinds verdiept in een speler of niet. Alles word klakkeloos overgenomen wat er gezegd of geschreven word zonder ook maar 1 seconde zelf te kijken of onderzoek te doen.

  Nog een keer. Ik ben de laatste die zal ontkennen dat Van Persie het niet vervelend vind veel te verdienen. (al kan ik zijn gedachten niet lezen, lijkt me een logische aanname) Maar een goed voorbeeld is de keus voor United en niet City. Hij kon bij City toch echt veel meer verdienen. Daarnaast had hij in Engeland kunnen blijven en had daar toch veel meer verdiend dat in Turkije. Ook al zijn de belastingen daar veel minder. Dan had hij beter naar Saoedi Arabië kunnen gaan.....
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 15 augustus 2017 om 13:20]
  Vind ik leuk
  chicken +9891
  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:44
  Ga geen wedstrijd ver pissen doen. V persie wilde kampioen worden ban Engeland. Daarom ging hij naar United omdat daar de kans het grootste was. Wat ik er verder van vind...speler op zijn retour die het nooit van zijn conditie heeft moeten hebben terughalen tegen een riant salaris denkend dat hij hetzelfde gaat presteren als kuijt.

  Laat feyenoord alsjeblieft van persie halen. Kunnen ze het zelf ondervinden.
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:32
  Chicken, hoe weet jij in vredes naam dat hij dat denkt. Dit is dus precies de standaard aanname van iemand die de media te serieus neemt en daar z'n conclusies uit trekt. Ik ga de niet eens op in verder..

  Kampioen willen worden met een team is een sportieve reden dus bij deze bedankt. Maar uiteraard was het kampioenschap voor United helemaal niet zo van zelf sprekend want City had net zulke grote kansen. Zoals Robin zelf aan gaf, ademde de club Manchanter United voetbal met de beste coach Ferguson. Dan had je daar een Giggs spelen, Rooney, Scholes, Vidic en Ferdinant. Dus voor Van Persie meer sportieve reden. Als je je zou interesseren in Van Persie had je gewoon geweten dat hij van voetbal houd en dat snappen alleen mensen die gelijk gestemd zijn en blijkbaar ben je er niet zo 1. wat prima is maar dan dan geef ik mijn mening met iets meer achtergrond info dan de gem. media en napraters.

  Verder is hij zeker op retour. Met name fysiek, maar voetballend easy beste spits van Nederland. En conditioneel gezien ben je ook niet op de hoogte want zeker in Engeland liep hij de meeste meters van de BPL. Echter heeft hij tijden en nu weer meer, last van spierkrampen na wedstrijden en nu hij ouder wordt hersteld hij minder snel, thats all. vandaar ook dat z'n vrouwtje altijd laat nog verse gerechten kookt want dat helpt :p
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 15 augustus 2017 om 23:34]
  Vind ik leuk
  2 steps +141
  zondag 13 augustus 2017 om 12:42
  Pierre! Wat een leuke, positief ingestelde man toch.
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 12:43
  Ben het met v. Hooydonk eens! Daar komt nog bij dat je een luie, rotte appel binnenhaalt!
  Vind ik leuk
  PDJong +1090
  zondag 13 augustus 2017 om 12:49
  Rechtsback
  Vind ik leuk
  Roya +845
  zondag 13 augustus 2017 om 12:56
  Beste VP ik weet dat ik niet alles hoef te lezen maar kunnen jullie alle topics met Pierre zijn gedachten niet met zijn naam beginnen scheelt me een hoop geklik en tijd bvd
  Vind ik leuk
  Blueman +815
  zondag 13 augustus 2017 om 12:59
  Blijkbaar heb ik een geheel afwijkende mening, maar ik ben het helemaal met Pierre eens.
  Vind ik leuk
  pos +7773
  zondag 13 augustus 2017 om 13:00
  Van Hooijdonk heeft toch gewoon gelijk gezien de laatste jaren van Van Persie. Voor Feyenoord is het hoe dan ook een enorme investering om hem te halen en er kleven zeker wat risico's aan. Veel stomme reacties weer hier.
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 13:07
  Ik vind het werkelijk waar te sneu voor woorden dat ik overal terug lees wat dhr Van Hooidonk weer te zeiken heeft over Van Persie. Die gast kan je toch niet serieus nemen als t over Van Persie gaat. Enige wat hij al jaren doet is Van Persie zwart maken. Nu vul ik in of dat afgunst is of dat hij gewoon een hekel aan Robin heeft maar je kan die man echt niet serieus nemen en hoort niet dit podium te krijgen!
  Vind ik leuk
  Sanders +3299
  zondag 13 augustus 2017 om 13:16
  Als er een willekeurig ander persoon sprak, dan had ik dit artikel graag gelezen. Zolang ik in de titel een mening van meneer van hooijdonk over van persie lees dan weet ik dat er weer een hoop onzin komt puur vanuit zijn haat richting van persie. Wat een kneus die pierre...
  Vind ik leuk
  Come on Utreg +22046
  zondag 13 augustus 2017 om 13:24
  Pierre en RvP zijn geen vrienden.. Nooit geweest ook. De mening van Pierre over RvP hoe en we niet serieus te nemen.
  Vind ik leuk
  Guust +5014
  zondag 13 augustus 2017 om 13:24
  Zal van Persie nu weer boos op hem zijn.
  Hij heeft wel gelijk, ik denk ook dat van Persie wel wilt, maar puur vanwege dicht bij familie zijn en toch een leuk salaris, denk dat er niet veel clubs zijn die op hem zitten te wachten, zeker niet vanwege zijn salaris en zoals zijn grote vriend hier in het stukje zegt. Dus zijn intentie om bij Feyenoord te voetballen is niet de goede denk ik.
  [Reactie gewijzigd op zondag 13 augustus 2017 om 13:27]
  Vind ik leuk
  Bennie498 +1255
  zondag 13 augustus 2017 om 13:37
  Als je fysiek niet mee kan heb je niets te zoeken in Feyenoord !!
  Vind ik leuk
  Appie53 +173
  zondag 13 augustus 2017 om 13:48
  VP met zijn ego kan zomaar de sfeer verpesten, niet halen is nu te laat en te oud.
  Vind ik leuk
  Kopstootje +5701
  zondag 13 augustus 2017 om 13:51
  Behaalde resultaten in het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Dit beeld past wel bij van Persie.
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 14:02
  Die vrije trap zit van Hooijdonk nog steeds dwars.
  Vind ik leuk
  derksen +8311
  zondag 13 augustus 2017 om 14:27
  Pierre het is allang rond
  Maar gezien dat jij hem absoluut niet moet en anders om ook niet
  Is het beter misschien dat je je klep houd net als ik eigenlijk maar ik stoor me daar ook niet aan lol
  Vind ik leuk
  United FC +11674
  zondag 13 augustus 2017 om 18:00
  Gekke Derksen...
  Vind ik leuk
  United FC +11674
  zondag 13 augustus 2017 om 17:54
  Als hij het fysiek aan kan dan is hij van meerwaarde! Feyenoord kan hem sws in Europa goed gebruiken.
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 20:22
  van Hooijdonk is dan ook de beste vriend van V Persie die mag dat roepen
  Vind ik leuk
  zondag 13 augustus 2017 om 20:57
  Geen twijfels hoor gewoon niet doen.
  Vind ik leuk
  maandag 14 augustus 2017 om 13:03
  Wat een gezwets. Deze jongen kan je zelfs op linksback bepalend laten zijn. Gewoon op 10 gooien vlak achter Jorgensen. Toornstra is lekker bezig maar concurrentie kan nooit kwaad bij een topclub.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Twijfels over Van Persie: "Grote vraagtekens over zijn fysieke gesteldheid"