Pijnlijk Eredivisie-debuut voor doelman: Het gaat in je hoofd zitten

Pijnlijk Eredivisie-debuut voor doelman: "Het gaat in je hoofd zitten"

13-08-2017 21:27
8

Een zuur debuut voor Andries Noppert in de Eredivisie. Tijdens zijn allereerste duel op het hoogste niveau incasseerde de doelman van NAC Breda zaterdag vier doelpunten. Vitesse maakte in eigen huis gehakt van de formatie uit Breda: 4-1.

"Dit zijn duidelijke cijfers, zo zie je dat er een hoop werk aan de winkel is", zei Noppert na afloop voor de camera van Omroep Brabant. "Misschien hebben we ons verkeken op het niveau van de Eredivisie. Nou, welkom."

"Ik ben niet geschrokken, ik weet dat we goed kunnen voetballen. Maar dat hebben we de eerste helft totaal niet gedaan", vervolgde de sluitpost. "Als je dan zo snel met 3-0 achter staat, dan zakt de moed je in de schoenen. Dan moet je je proberen te herpakken, maar dat is lastig. Het gaat in je hoofd zitten. Juist de dingen we goed kunnen hebben we bijna niet laten zien."

De wedstrijd zal na het weekend besproken worden. "Ik wil ballen tegenhouden. Ik had nog geen bal gepakt en we staan 1-0 achter, dat is geen goed begin. Vier om je oren krijgen is heel zuur."