Mbappé-transfer komt dichterbij: 'akkoord met PSG', supertalent op de bank

Mbappé-transfer komt dichterbij: 'akkoord met PSG', supertalent op de bank

13-08-2017 22:53
23

Een vertrek van Kylian Mbappé bij AS Monaco lijkt slechts een kwestie van tijd. Zondag ontbrak de Franse tienerster in de basiself van de regerend kampioen. Trainer Leonardo Jardim zei na afloop dat Mbappé op last van de club op de bank werd gehouden. 

De coach wilde niet verder uitweiden over Mbappé, maar duidelijk is dat er iets gaande is rond de aanvaller die vorig seizoen aan de lopende band scoorde en deze zomer al gelinkt werd aan onder meer FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal en Liverpool. 

Foot Mercato heeft vernomen dat de spelers van Monaco deze week te horen hebben gekregen dat Mbappé gaat verkassen. Het lijkt erop dat Paris Saint-Germain aan de haal gaat met de tiener. De Parijzenaren zouden zo'n 150 miljoen euro willen betalen voor Mbappé, die persoonlijk al akkoord is met de steenrijke Ligue 1-ploeg. 

PSG betaalde eerder deze maand al 222 miljoen voor Neymar (FC Barcelona) en zou óók een poging willen wagen voor Arsenal-vedette Alexis Sánchez. Zónder Mbappé won Monaco overigens met 4-1 bij Dijon. Radamel Falcao maakte drie goals.