'Aanbiedingen stromen binnen bij Ajax: in potentie 150 miljoen euro'

'Aanbiedingen stromen binnen bij Ajax: in potentie 150 miljoen euro'

14-08-2017 08:24
94

Ajax krijgt niet alleen voor Davinson Sánchez aanbiedingen binnen vanuit het buitenland. Ook Hakim Ziyech, André Onana, Matthijs de Ligt en Kasper Dolberg blijken zéér gewild.

Dat meldt De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft dat Ajax deze transferzomer de tol betaalt voor het bereiken van de Europa League-finale. Alle grote buitenlandse clubs hebben de beste spelers van Ajax in het vizier, wat al verschillende aanbiedingen heeft opgeleverd.

Het is geen geheim meer dan Tottenham Hotspur veertig miljoen euro heeft geboden op Davinson Sánchez. Naast de Colombiaan liggen er in Amsterdam nog, direct of indirect, zoals De Telegraaf schrijft, biedingen voor Ziyech, Onana, De Ligt en Dolberg. De potentiële opbrengsten voor de in totaal vijf spelers volgens de krant: 150 miljoen euro.

Ajax is niet van plan om de spelers te laten gaan, tenzij een niet te weigeren bedrag op tafel komt. Op dit moment ligt een vertrek van Sánchez het meest voor de hand. Naast Tottenham hebben Chelsea en Real Madrid concrete belangstelling.