Update: Sánchez luistert naar Ajax-leiding en staat 'gewoon' op trainingsveld

Update: Sánchez luistert naar Ajax-leiding en staat 'gewoon' op trainingsveld

15-08-2017 12:05
126

Ondanks het transfergeweld tussen Ajax en Davinson Sánchez verwacht de Amsterdamse club de Colombiaan 'gewoon' op de training dinsdag. Dat meldt Voetbal International.

In Amsterdam willen ze dat Sánchez ondanks alle transfergeruchten rond zijn persoon gewoon meetraint, meldt VI maandagavond. Het is niet duidelijk waar de toekomst van de verdediger ligt. Naar verluidt heeft Tottenham Hotspur de beste papieren om hem in te lijven. De deal zou bijna rond zijn. Naast Tottenham zijn ook Real Madrid, Chelsea en Arsenal geïnteresseerd in Sánchez.

Wedden

Meer odds

Maandag had Ajax een vrije dag, maar dinsdag staat de selectie van Marcel Keizer weer op het veld. De club verwacht dat Sánchez dan 'gewoon' aansluit. Of hij opgenomen wordt in de wedstrijdselectie voor het duel met Rosenborg van komende donderdag, is niet bekend. De kans lijkt klein dat hij ooit nog een wedstrijd in het shirt van Ajax gaat spelen. Afgelopen zaterdag ontbrak hij ook in de wedstrijdselectie voor het duel met Heracles Almelo, dat met 2-1 verloren werd.

Update 15/8 12.05: Davinson Sánchez heeft gehoor gegeven aan de boodschap van de Ajax-leiding. Dat meldt Voetbal International. Dinsdag is hij aanwezig op het trainingsveld van Ajax, waar de spelers zich voorbereiden op de heenwedstrijd tegen Rosenborg BK in de play-offs van de Europa League.