Sánchez-onderhandelingen 'in vergevorderd stadium': 'Hij wil naar Engeland'

Sánchez-onderhandelingen 'in vergevorderd stadium': 'Hij wil naar Engeland'

14-08-2017 17:42
154

Davinson Sánchez heeft Ajax laten weten dat hij zijn loopbaan koste wat kost wil voortzetten in Engeland. De onderhandelingen met Tottenham Hotspur zijn inmiddels in een vergevorderd stadium aanbeland. Dat meldt het Colombiaanse medium Deportes RCN maandag. 

Spurs bood afgelopen week zo'n veertig miljoen euro op Sánchez (21). Niet genoeg volgens Ajax, dat de aanbieding weigerde en aan Tottenham liet weten dat de verdediger niet te koop is. Een transfer van Sánchez naar de Premier League lijkt echter onvermijdelijk. De stopper wil per se vertrekken. Zaterdag miste Sánchez de motivatie om te spelen tegen Heracles Almelo. 

Deportes RCN verwacht dat de transfer van de international naar Londen binnen enkele dagen wordt afgerond. Spurs-manager Mauricio Pochettino wil zondag al een beroep kunnen doen op de Zuid-Amerikaan. Dan neemt de vicekampioen van Engeland het op tegen Chelsea. 

"De gesprekken zijn gaande, een akkoord is nabij", laat een bron weten. "Davinson heeft Ajax laten weten dat hij naar Engeland wil verkassen." Ajax hoopt volgens diverse media zo'n vijftig miljoen euro te verdienen aan Sánchez. Een jaar geleden werd de stopper vastgelegd voor ongeveer vijf miljoen.