Jonge verdediger staat open voor verhuur: Dat is met Ajax ook zo afgesproken

Jonge verdediger staat open voor verhuur: "Dat is met Ajax ook zo afgesproken"

14-08-2017 22:35
18

Terry Lartey-Sanniez droomt van een doorbraak in het eerste elftal van Ajax. De 21-jarige verdediger van de Amsterdammers maakt zich op voor zijn derde seizoen bij het beloftenelftal. Dit seizoen hoopt hij door te breken in de ploeg van Marcel Keizer.

"Dat hoop ik natuurlijk wel, maar ik durf het niet hardop zo uit te spreken", vertelt Lartey-Sanniez op de clubsite van Ajax. "Ik ga er gewoon vol voor en zie wel waar het schip strandt. Mijn focus is volledig op Ajax gericht. Het zal vanzelf duidelijk worden of ik mijn best moet blijven doen bij Jong Ajax, of wellicht kan doorstromen naar het eerste. Mocht dat laatste niet lukken, dan sta ik open voor een verhuur. Dat is met Ajax ook zo afgesproken. Ik wil graag in de Eredivisie spelen en kijken waar mijn plafond ligt."

Lartey-Sanniez vertelt dat Ajax heel veel voor hem betekent. "Het halen van de ArenA is al lange tijd een droom van me. Ik hoop gewoon een keer kans te krijgen en die met beide armen aan te grijpen. Ik kan niet zeggen of ik dicht tegen Ajax 1 aan zit, maar ik voel me in ieder geval betrokken. De trainers komen altijd bij wedstrijden van Jong kijken en je mag soms in oefenduels van het eerste of met trainingen mee doen. Je bent niet uit beeld. Integendeel zelfs. Dat geeft een goed gevoel."