'Zaakwaarnemer leurt na één jaar met tegenvallende Ajax-aankoop in Spanje'

'Zaakwaarnemer leurt na één jaar met tegenvallende Ajax-aankoop in Spanje'

Gepubliceerd: dinsdag 15 augustus 2017 om 11:04di 15-08-2017 om 11:04

Het is niet uitgesloten dat in navolging van Davinson Sánchez ook Mateo Cassierra vertrekt bij Ajax. De zaakwaarnemer van de Colombiaanse aanvaller heeft hem aangeboden in Spanje.

Dat meldt AS dinsdagochtend. José Lorenzo, de zaakwaarnemer van Cassierra, heeft contact gezocht met Málaga om te praten over een mogelijke deal. Het is niet bekend of de Spaanse club openstaat voor zulke gesprekken. Helemaal ongevoelig zou Málaga niet zijn voor het aanbod, omdat Cassierra volgens AS beter is dan de spelers die normaal worden aangeboden.

Bij Ajax kwam Cassierra in zijn debuutseizoen niet uit de verf. In de eerste fase van het seizoen kreeg hij nog regelmatig speelminuten in het eerste elftal, maar naarmate het seizoen vorderde verdween de twintigjarige aanvaller steeds meer uit beeld.

In de pikorde staat Cassierra achter Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar, terwijl trainer Marcel Keizer ook nog Kaj Sierhuis achter de hand heeft. Ajax telde vorig jaar nog 5,7 miljoen euro neer voor de Colombiaan, die overkwam van Deportivo Cali. Luis Manuel Orejuela, de nieuwe rechtsback van Ajax, speelde ook bij Deportivo Cali.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ajax Cassierra bij een goed bod verkopen?

(2927 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws