Verrassing tijdens PSV-training: Cocu beloont snelle ontwikkeling van Braziliaan

Verrassing tijdens PSV-training: Cocu beloont snelle ontwikkeling van Braziliaan

15-08-2017 12:33
66

Met de Braziliaan Mauro Junior kende de PSV-training van dinsdag een bijzondere aanwezige, melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. De achttienjarige aanvaller van Jong PSV is door trainer Phillip Cocu bij de A-selectie gehaald.

De talentvolle aanvaller, overgekomen van Desportivo Brasil, is pas aan zijn eerste weken in de Lichtstad bezig, maar heeft in de voorbereiding grote indruk gemaakt. Zijn fraaie doelpunt tegen het Franse Valenciennes was de kers op de taart. Junior zou eigenlijk maandagavond tegen De Graafschap zijn debuut voor Jong PSV maken. Maar het is ook mogelijk dat hij een dag eerder al bij de wedstrijdselectie van het grote' PSV zit, dat zondagmiddag op bezoek gaat bij NAC.

De beloftevolle Braziliaan liet onlangs al weten dat hij zich meer dan thuis voelt bij zijn nieuwe club. "Ik heb er lang op moeten wachten en ik kan nu al zeggen dat het de juiste keuze is geweest. Ik ben hier vanaf vier jaar geleden al zo vaak geweest inderdaad. PSV heeft lang geleden een gastfamilie voor me gevonden, waar ik eerder een ruime periode mocht verblijven. Het voelt dus al vertrouwd om hier te zijn."