'Alleen daarom zou het voor Overmars fijn zijn als er bod van Real Madrid kwam'

'Alleen daarom zou het voor Overmars fijn zijn als er bod van Real Madrid kwam'

15-08-2017 14:35
47

Henk Spaan heeft er een hard hoofd in dat de transfer van Davinson Sánchez naar Tottenham Hotspur snel afgerond gaat worden. De columnist hekelt in Het Parool de onderhandelingstactiek van de Engelse club.

En dan met name die van voorzitter Daniel Levy. Onder zijn leiding kocht de club in de afgelopen tien jaar 44 spelers, van wie 17 op de laatste dag van de transfermarkt. Spaan refereert aan een poging van Sir Alex Ferguson om Luka Modric naar Manchester United te krijgen. Dat werd uiteindelijk afgeblazen omdat Ferguson geen zin had in de vertragingstactiek van Levy.

Wedden

Meer odds

'Sánchez is door hem zo gek gemaakt dat Levy inmiddels alle tijd heeft', schrijft Spaan in Het Parool 'Transfer deze week afgerond, las ik net. Dan kennen ze Levy niet. Alleen daarom zou het voor Overmars fijn zijn als er een bieding van Real Madrid kwam. Levy afzeggen, is mijn advies. Zou Sánchez trouwens weten dat Tottenham het slechtst betaalt in de Premier League? Beter dan Ajax, dat wel, maar bij Bournemouth en Crystal Palace verdienen ze meer.'