Keizer over transferdoelwit Sánchez: 'We moeten het beste doen voor Ajax'

Keizer over transferdoelwit Sánchez: 'We moeten het beste doen voor Ajax'

16-08-2017 13:52
36

Ajax-trainer Marcel Keizer geeft toe dat alle transferspeculatie rond Davinson Sánchez 'storend werkt'. Dat zei de coach woensdagmiddag tijdens een persconferentie in aanloop naar de Europa League-clash met Rosenborg. 

Er wordt al enkele dagen volop geschreven en gespeculeerd over een transfer van Sánchez naar Tottenham Hotspur. "Davinson heeft vandaag getraind, de dagen ervoor niet. Hij was er niet bij tegen Heracles. We weten allemaal van de belangstelling. Al met al moeten wij het beste doen voor Ajax en het team", aldus Keizer

Sánchez is door Ajax opgenomen in de negentienkoppige wedstrijdselectie voor het Europese duel van donderdagavond. "Het kan zijn dat hij bij de selectie zit en dat hij speelt", houdt Keizer nog een slag om de arm. "Met speculeren kan ik als trainer niet veel. Ik heb hem bij de selectie zitten."

"Als blijkt dat hij morgen niet bij de selectie zit, heb ik een ander bij de selectie zitten. Hij is fit, hij heeft getraind. (...) Natuurlijk verstoort het iets, dat is zo. Maar ik wil me niet verschuilen achter iets. Het is niet ideaal, maar er zullen meer clubs zijn die dit soort zaken hebben."

"Het is tot 31 augustus aanwezig, daar moeten we mee omgaan. Daar kan je wel een heel probleem van maken, maar we gaan er volwassen mee op en gaan kijken wie er morgen gaan spelen", besluit de coach.