Ten Hag staat te springen: Hij mag nooit meer weg, ik leg 'm aan een ketting

Ten Hag staat te springen: "Hij mag nooit meer weg, ik leg 'm aan een ketting"

16-08-2017 21:00
44

Wat Erik ten Hag betreft gaat Yassin Ayoub in de laatste twee weken van de transferperiode nergens meer heen. De uitblinker van FC Utrecht wordt volgens zijn trainer 'aan de ketting gelegd'.

Utrecht won woensdagavond met 1-0 van Zenit Sint-Petersburg en Ayoub heerste op het middenveld. "Dat ik trots ben zeg ik niet zo snel, maar ik heb de jongens wel een heel groot compliment gegeven", aldus Ten Hag tegen FOX Sports. "Ik ben niet verbaasd, ik weet wat ze kunnen en heb vertrouwen in ze. Ik weet ook dat Yassin Ayoub geweldig op zes kan spelen en dat heeft 'ie vandaag gedaan. Hij mag nooit meer weg, ik leg 'm aan een ketting."

Wedden

Meer odds

Hij is normaliter de rust zelve, maar na het laatste fluitsignaal tegen Zenit stond Ten Hag te springen voor zijn dug-out. De Utrecht-trainer kan erom lachen. "Dat doe ik wel vaker hoor. Ik kan hier van genieten, zeker van de manier waarop", vertelt hij. "We hadden al eerder kunnen scoren, meerdere keren zelfs. Maar als die goal dan valt, daar kan ik dan van genieten. We hebben ontzettend weinig toegelaten tegen zo'n topploeg en dat is de basis om te winnen."

Lees ook: Utrecht-uitblinker lacht na stunt: 'Totdat de club besluit mij te verkopen'