ADO casht 42.500 euro voor transfer: 'Nooit tot volledige wasdom gekomen'

ADO casht 42.500 euro voor transfer: 'Nooit tot volledige wasdom gekomen'

16-08-2017 22:19
38

ADO Den Haag neemt definitief afscheid van Ludcinio Marengo. De 25-jarige aanvaller verlaat de Eredivisie voor een avontuur in Noorwegen, waar hij gaat spelen voor SK Brann.

Marengo zet in Noorwegen zijn handtekening onder een tweejarig contract. ADO doet geen mededelingen over de transfersom, maar volgens De Telegraaf betaalt Brann exact 42.500 euro voor Marengo, wiens contract in Den Haag doorliep tot medio 2018.

"De potentie van Ludcinio is bij ADO Den Haag helaas nooit volledig tot wasdom gekomen. Ook dit seizoen had hij weinig zicht op speeltijd, mede door de grote concurrentie voor zijn favoriete posities", verklaart manager voetbalzaken Jeffrey van As op de clubsite. "Het was voor beide partijen daarom beter uit elkaar te gaan.

Marengo stond sinds de zomer van 2015 onder contract bij ADO, dat hem overnam van FC Volendam. In de tweede helft van het afgelopen seizoen werd de Amsterdammer verhuurd aan Go Ahead Eagles door een gebrek aan perspectief in Den Haag, maar dat werd geen succes.