Update: Dani Hagebeuk strandt op finaledag van WK FIFA in Londen

Update: Dani Hagebeuk strandt op finaledag van WK FIFA in Londen

Gepubliceerd: donderdag 17 augustus 2017 om 13:50do 17-08-2017 om 13:50

Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, maakt donderdag kans zich tot beste FIFA-speler ter wereld te kronen. Hij is op het WK in Londen doorgedrongen tot de laatste zestien spelers.

Woensdag startte het toernooi met 32 spelers: zestien op de Playstation 4, zestien op de Xbox One. Tony Kok, sinds deze week eSporter van FC Twente, werd aan de Playstation-kant laatste in zijn poule van acht en was derhalve na dag één uitgeschakeld. Hagebeuk, die op de Xbox One speelt, was volgens kenners ingedeeld in de poule des doods. Na een razendspannende dag sloot hij die als vierde af, nét genoeg om naar de finaledag door te gaan.

Daarin speelt hij donderdag tegen de nummer één van de andere Playstation-poule: de uit Duitsland afkomstige Codyderfinisher. Het programma op de FIFA Interactive World Cup 2017 (FIWC) start donderdag om 13.00 uur en is op YouTube en Twitch te volgen. Hieronder hebben we het hoofdkanaal op Twitch embed. Daarop wordt de hele dag commentaar gegeven bij de wedstrijden.

Update 13:50 uur: Het is Hagebeuk niet gelukt door te dringen tot de kwartfinales. Over twee wedstrijden ging hij ten onder tegen zijn Duitse tegenstander Cody 'Der Finisher'. Het eerste duel werd gelijk (2-2), maar in de tweede wedstrijd ging hij ruim ten onder (4-1). Overigens: als beide wedstrijden gelijk waren geëindigd, zou er een beslissingswedstrijd met Golden Goal komen. 

Bekijk live video van FIWC op www.twitch.tv

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws