'Voormalig Barça-doelman beëindigt keeperscarrière en gaat talkshow presenteren'

'Voormalig Barça-doelman beëindigt keeperscarrière en gaat talkshow presenteren'

17-08-2017 13:35
18

Victor Valdes heeft zijn voetballoopbaan beëindigd. De voormalige doelman van FC Barcelona degradeerde afgelopen seizoen met Middlesbrough uit de Premier League en wil zich nu richten op een televisiecarrière.

Valdes debuteerde in 2002 onder Louis van Gaal bij Barcelona en won in twaalf jaar tijd alles wat er te winnen viel. Het vervolg van zijn carrière was echter een stuk minder succesvol: namens Standard Luik won hij nog de Belgische beker, maar bij Manchester United was hij bankzitter en met Middlesbrough degradeerde hij. Volgens Mundo Deportivo kreeg de 35-jarige Valdes nog aanbiedingen van Real Betis, Deportivo, Las Palmas en Sporting Portugal, maar heeft hij besloten om hier niet op in te gaan.

De voormalige doelman wil het roer zelfs helemaal omgooien. Samen met twee vrienden heeft hij een productiemaatschappij genaamd 'Crazy4fun' opgezet. Het eerste project moet volgens FourFourTwo een door Valdes gepresenteerde talkshow worden, waarin hij voormalige ploeggenoten interviewt. Het format zou al aan twaalf landen verkocht zijn.