Bookmaker rekent op revanche Feyenoord: fraaie odd voor goal van Jörgensen

Bookmaker rekent op revanche Feyenoord: fraaie odd voor goal van Jörgensen

20-08-2017 09:00

Feyenoord rekent in de jacht op titelprolongatie wederom op de goals van Nicolai Jörgensen. De Deense spits is de aangewezen persoon om het een en ander recht te zetten tegen Excelsior.

Speel mee: Jörgensen wijst Excelsior terecht met goal voor 2,30 keer je inzet! KLIK HIER!

Matchfacts
- Feyenoord won 10 van de laatste 11 onderlinge duels
- Feyenoord won 3 van de laatste 4 uitduels bij Excelsior
- Jörgensen scoorde 7 keer in de laatste 9 competitieduels

De gedachten in Rotterdam-Zuid gaan deze week vaak terug naar 7 mei: Feyenoord kon op bezoek bij Excelsior kampioen worden, maar de stadgenoot stelde het titelfeest met een week uit door een 3-0 zege. De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst zint ongetwijfeld op revanche en heeft met Nicolai Jörgensen de topscorer van de Eredivisie in huis.

De Deen was tijdens de competitiestart meteen trefzeker tegen FC Twente en zal die lijn ongetwijfeld willen doortrekken. Hij moet dat wel doen op het door hem zo gehate kunstgras, maar een van de doelstellingen van Feyenoord is om minder punten te laten liggen op plastic velden. De onderlinge balans is in ieder geval goed: Feyenoord won 3 van de laatste 4 uitduels op Woudestein.

Volgens bookmaker LeoVegas is de kans op een nieuwe stunt nihil: voor een zege van Excelsior krijg je 7,20 keer je inzet, terwijl een overwinning van Feyenoord 1,42 oplevert. Voor een zege van de landskampioen met een goal van Jörgensen krijg je evenwel 2,30 keer je inzet. Dat lijkt een mooie bet.

Speel mee: Jörgensen wijst Excelsior terecht met goal voor 2,30 keer je inzet! KLIK HIER!