'Barcelona kijkt verder en brengt bod van 30 miljoen uit op 'nieuwe Xavi''

'Barcelona kijkt verder en brengt bod van 30 miljoen uit op 'nieuwe Xavi''

19-08-2017 18:23
25

Hoewel FC Barcelona de hoop op de komst van Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé nog niet heeft opgegeven, kijken de Catalanen ondertussen wel verder. OGC Nice heeft een bod van dertig miljoen euro ontvangen op Jean Michaël Seri.

Dat meldt Diario Sport. Volgens de Catalaanse sportkrant is een deal aanstaande. Barça bereikte al een persoonlijk akkoord met Seri, die wordt gezien als de 'nieuwe Xavi'. De 26-jarige Ivoriaan werd eerder al gevraagd om geduld te hebben en niet te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs. Hij moet na Paulinho de tweede aanwinst voor het middenveld worden.

De komst van Seri betekent niet dat Barcelona de hoop op Coutinho en Dembélé heeft opgegeven. De Spaanse grootmacht ziet echter wel in dat het steeds moeilijker wordt om beide spelers naar Camp Nou te halen. De uitspraken van manager sportzaken Pep Segura hebben de transferkansen van Barça geen goed gedaan.

Sport meldde eerder dat ook Angel Di María is aangemerkt als 'plan B'. Saillant genoeg stond de Argentijn tussen 2010 en 2014 onder contract bij aartsrivaal Real Madrid.