'Man City wil stunten en biedt Premier League-ster 430.000 euro per week'

'Man City wil stunten en biedt Premier League-ster 430.000 euro per week'

19-08-2017 23:45
28

Manchester City gaat in de slotfase van de zomerse transferwindow vol gas geven voor Alexis Sánchez. De club van manager Pep Guardiola wil van de Chileense Arsenal-ster de bestbetaalde speler van de Premier League maken. 

Dat schrijven The Sun en The Daily Mirror zaterdag. Sanchez (28) heeft in Londen een contract tot medio 2018. Over een jaar kan de topscorer dus transfervrij verkassen. Man City hoopt voor 1 september te kunnen stunten door Sanchez voor een megabedrag in te lijven.

The Sun schrijft dat City zo'n zestig miljoen op tafel willen leggen voor de oud-speler van FC Barcelona en Udinese. The Mirror rept zelfs over 75 miljoen. De twee tabloids zijn het in ieder geval eens over het feit dat Sanchez in Manchester de bestbetaalde spelers van Engeland kan worden. City heeft hem een weeksalaris van ruim 430.000 euro (!) voorgeschoteld.

Eerder deze zomer betaalde Guardiola opgeteld al zo'n 240 miljoen euro voor onder meer doelman Ederson, rechtsback Kyle Walker en vleugelaanvaller Bernardo Silva. 

No Poll