Misschien hebben ze m'n zaakwaarnemer gebeld en vertelt hij het me niet

"Misschien hebben ze m'n zaakwaarnemer gebeld en vertelt hij het me niet"

20-08-2017 17:50
23

Yassin Ayoub was zondagmiddag wederom slachtoffer van grove charges. De middenvelder van FC Utrecht moest in de zeventigste minuut noodgedwongen gewisseld worden omdat hij een tik kreeg op zijn enkel.

"Ik ben iemand die graag aan de bal is", zegt Ayoub tegen FOX Sports. "Dan hoop je wat meer bescherming te krijgen van de scheidsrechter. Of ik vervelende opmerkingen maak? Nee, zo'n speler ben ik helemaal niet. Ik praat bijna niet, behalve met m'n teamgenoten."

Het is de vraag of Ayoub op tijd fit is voor de return tegen Zenit Sint-Petersburg van komende week. "Ik heb er heel erg veel zin in, dat weet je. Ik weet niet hoe m'n enkel gaat reageren. Ik hoop dat ik er weer bij kan zijn en ga er alles aan doen om er te staan."

Ayoub weet niet of hij na 31 augustus nog speler van Utrecht is. "Er speelt nog helemaal niets. Ik weet het echt niet. Misschien hebben ze m'n zaakwaarnemer gebeld en vertelt hij me het niet", grapt hij. "Als het een club is waar ik beter van word en Utrecht ook, hoop ik dat we elkaar dat gunnen. Zolang dat niet het geval is, gaan we proberen om voor het Nederlandse voetbal een ronde proberen verder te komen."