Brands: 'PSV heeft niet het geld om hem voor dat bedrag te kopen'

Brands: 'PSV heeft niet het geld om hem voor dat bedrag te kopen'

20-08-2017 19:39
79

PSV lijkt Douglas Santos niet op korte termijn te kunnen verwelkomen. De Braziliaanse linksback van Hamburger SV is door de Bundesliga-club nog niet vrijgegeven.

HSV heeft nog geen vervanger binnen en tot die tijd blijft Santos gewoon in Duitsland. PSV gaat hem voor één seizoen huren van de Duitsers en ziet af van koop. Santos is daar te duur voor. "We hebben niet het geld om hem voor het gevraagde bedrag te kopen. Zo'n zak geld hebben we niet liggen", laat technisch manager Marcel Brands weten aan het Eindhovens Dagblad.

PSV is nog altijd op zoek naar een vervanger van Jetro Willems, die onlangs naar Eintracht Frankfurt vertrok. Stand-in Joshua Brenet maakt vooralsnog weinig indruk in Eindhoven. Zondagmiddag kreeg Kenneth Paal, van nature een middenvelder/aanvaller, tegen NAC Breda de kans op de linksbackpositie.

Het is voor PSV van belang om de selectie zoals die nu is intact te houden. Zo hoopt de club ook dat doelman Jeroen Zoet na 31 augustus nog in dienst van PSV is. Aan de sluitpost wordt van alle kanten getrokken, maar trainer Phillip Cocu verwacht dat hij in Eindhoven blijft.