Zoet zinspeelt op transfer: Ik kan zeggen dat een aantal dingen wel waar is

Zoet zinspeelt op transfer: "Ik kan zeggen dat een aantal dingen wel waar is"

20-08-2017 21:10
31

Jeroen Zoet staat op dit moment in de belangstelling van een of meerdere clubs uit het buitenland. De PSV-goalie vertelt dat zondag voor de camera van de NOS. Mocht er vòòr 31 augustus een mooie aanbieding komen, dan staat Zoet open voor een transfer.

Afgelopen week schreven Engelse media dat Crystal Palace nadrukkelijk in de markt is voor de goalie. "Er wordt natuurlijk heel veel geschreven op internet. Niet alles daarvan is waar, maar ik kan zeggen dat een aantal dingen wel waar is", reageert Zoet.

De vermeende interesse uit Londen wil hij bevestigen, noch ontkennen. "Ik ga hier nu geen namen noemen. Ik weet wat er wel en niet speelt, dat is het belangrijkste. Er zal uiteindelijk wel duidelijk worden of iets wel of niet doorgaat."

Een transfer lijkt hoe dan ook een serieuze mogelijkheid, blijkt uit de woorden van de international. "Als het plaatje klopt, voor mij en voor PSV, dan kan er van alles mogelijk zijn. Voor nu heb ik een contract tot 2019 bij PSV. Maar bij een juist bod kan het zomaar zijn dat ik vertrek."