Naam van oud-Ajacied zingt rond in Rotterdam: Kan ik bevestigen noch ontkennen

Naam van oud-Ajacied zingt rond in Rotterdam: "Kan ik bevestigen noch ontkennen"

20-08-2017 22:11
7

Sparta ontving transferbedragen voor Denzel Dumfries en Rick van Drongelen, maar dat wil niet zeggen dat het geld niet aan te slepen is in Rotterdam. Trainer Alex Pastoor loopt nog steeds met een 'bescheiden portemonnee de Lidl in'.

"Er zijn een hoop spelers die voor een profiel in aanmerking komen", zegt Pastoor in gesprek met FOX Sports. "Als je een interessante speler tegen komt wil hij niet, of hij kan dan niet. Of hij is te goed, dus te duur. Of hij is te slecht en ook te duur. Dat blijft lastig. Mensen denken: je hebt toch geld gekregen voor Van Drongelen en Dumfries? Dan kun je vast bij de Lidl wel een paar backs ophalen."

Wedden

Meer odds

"Met het geld meteen uitgeven red je het niet. Je begroting gaat ook niet structureel omhoog. Ook hebben we een periode gehad dat Van Drongelen en Dumfries gewoon nog bij ons waren, dan ga je toch met een bescheiden portemonnee de Lidl in."

Volgens FOX Sports zingt de naam van oud-Ajacied Ruben Ligeon rond in Rotterdam. De 25-jarige rechtsback staat momenteel onder contract bij Slovan Bratislava. "Dat kan ik bevestigen noch ontkennen", aldus Pastoor.