De Boer: 'Het ziet er niet naar uit dat hij komt. Hij is te duur'

De Boer: 'Het ziet er niet naar uit dat hij komt. Hij is te duur'

20-08-2017 23:50
20

Frank de Boer wil Mamadou Sakho aan zijn selectie toevoegen, maar de verdediger van Liverpool is vooralsnog te duur. Volgens The Guardian moet hij 33 miljoen euro kosten.

Dat terwijl Sakho geen deel meer uitmaakt van het eerste elftal van Liverpool-manager Jurgen Klopp. The Reds willen de verdediger niet voor een schijntje laten gaan. De Boer wil hem uit zijn lijden verlossen, maar hikt tegen de vraagprijs van Liverpool aan. "Als hij beschikbaar is, zou het een enorme versterking voor ons zijn", zegt de Nederlander tegen de eerdergenoemde krant. "Het ziet er echter niet naar uit dat hij komt, omdat hij te duur is voor de club."

De Boer moet roeien met de riemen die hij heeft. Zijn eerste twee Premier League-wedstrijden verloor hij, maar volgens de voormalig Ajax-trainer is er nog weinig aan de hand. "Tuurlijk wil iedereen winnen, maar ik kijk ook naar ons ontwikkelingsproces. Als ik progressie zie, ben ik tevreden. We hadden van Liverpool kunnen winnen of gelijk kunnen spelen, maar helaas staan we met lege handen."