'Als Monaco morgen bod van 45 miljoen op Dolberg doet, laat Ajax hem heus gaan'

'Als Monaco morgen bod van 45 miljoen op Dolberg doet, laat Ajax hem heus gaan'

21-08-2017 08:51
52

Hugo Borst trekt de woorden van directeur spelerszaken Marc Overmars dat niemand meer vertrekt bij Ajax na de transfer van Davinson Sánchez in twijfel. Kasper Dolberg kan zomaar de volgende worden.

'Je zou zeggen: Overmars is de baas bij Ajax, Overmars gaat over het geld, dus gaat er niemand meer weg. Maar als AS Monaco morgen een bod op Kasper Dolberg doet (35 miljoen), en nog een (40 miljoen), en nog een (45 miljoen), dan laat Ajax Kasper Dolberg heus gaan', schrijft Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad.

'En waarom ook niet? Het Deentje is lang niet zo onmisbaar als Davinson Sánchez. Voor de Colombiaanse verdediger heeft Ajax geen vervanger in huis, voor mooiboy Dolberg wel', vindt Borst. 'Voor een jongen die eerst eens goed moet gaan voetballen is een bod van 45 miljoen een lot uit de loterij. Als een buitenlandse club zo gestoord is om dat neer te tellen dan zegt Overmars ja. Niet in de laatste plaats omdat Ajax Kaas-Jan heeft. En die is beter. Rijper. Sluwer. Wijzer. Gemener. Productiever.'