Update: 'Feyenoord-aanvaller wil niet weg en zet zelf streep door verhuurperiode'

Update: 'Feyenoord-aanvaller wil niet weg en zet zelf streep door verhuurperiode'

24-08-2017 14:10
38

De aanstaande komst van Sam Larsson betekent dat Mohamed El Hankouri tijdelijk mag vertrekken bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Zodra Larsson medisch goedgekeurd is in De Kuip is een verhuur van El Hankouri bespreekbaar. FC Dordrecht is volgens de krant de waarschijnlijke bestemming van de buitenspeler. Daar kan de aanvaller herenigd worden met Gustavo Hamer, die ook door Dordrecht wordt gehuurd van Feyenoord.

Bij de komst van Larsson nemen de seelkansen van El Hankouri drastisch af. De buitenspeler is dan de derde keuze op de linkerflank van Feyenoord, na Larsson en Jean-Paul Boëtius. Voor de twintigjarige Rotterdammer wordt het zijn eerste verhuurperiode. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in de Eredivisie tegen Excelsior. Op 27 augustus viel hij negen minuten voor tijd in tijdens het thuisduel met de stadsgenoot, dat in een 4-1 overwinning voor Feyenoord eindigde. 

Update 24/8 14.10: Dordrecht hoeft niet te rekenen op de komst van Mohamed El Hankouri. Het Algemeen Dagblad meldt donderdagmiddag dat de vleugelaanvaller het niet ziet zitten om een jaar op huurbasis in de Jupiler League te spelen. Het lijkt erop dat hij zijn kansen in De Kuip wil afwachten.