Mourinho blijft verhuurde Fosu-Mensah bij 'United-familie' betrekken

Mourinho blijft verhuurde Fosu-Mensah bij 'United-familie' betrekken

21-08-2017 12:09
9

Timothy Fosu-Mensah speelt dit seizoen op huurbasis voor Crystal Palace, maar dat betekent niet dat Manchester United-trainer José Mourinho geen contact meer met hem heeft.

Dat vertelt de Nederlandse verdediger aan The Daily Mail. Mourinho is er veel aan gelegen dat Fosu-Mensah zich onderdeel blijft voelen van de 'United-familie'. "Hij stuurt me berichtjes, maar soms belt hij ook", aldus Fosu-Mensah. "Het gebeurt ook wel eens dat de assistent-trainer (Rui Faria, red.) belt. Het is goed om dat contact te houden, want ik sta daar nog steeds onder contract."

"Hij (Mourinho) heeft me gezegd dat ik me op mijn spel moet blijven richten. We hebben het er samen over gehad en denken dat dit het beste is voor mijn ontwikkeling", aldus de Nederlander, die met Palace de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloor. "Als je de resultaten buiten beschouwing laat, zijn het goede eerste weken geweest. Ik heb veel geleerd. Voor mij is het heel belangrijk om nu te spelen. Ik ben negentien, bijna twintig. Ik moet spelen en blijven leren."