De Jong tast in duister over toekomst: Elke bankzitter vindt dat hij moet spelen

De Jong tast in duister over toekomst: "Elke bankzitter vindt dat hij moet spelen"

21-08-2017 16:44
31

Luuk de Jong durft nog niet te zeggen of hij na het einde van deze transferperiode nog bij PSV speelt. Naar verluidt zouden de Eindhovenaren bereid zijn om mee te werken aan een vertrek van de bankzitter, maar de spits kan weinig loslaten over zijn toekomst.

"Ik weet niet wat er gaat gebeuren, ik kan er moeilijk wat over zeggen", laat De Jong weten aan Omroep Brabant. "Ik zit nu bij PSV en doe hier keihard mijn best. En dan zien we wel wat de toekomst brengt." De spits wil uiteraard van zijn reserverol af. "Ik denk dat elke speler die op de bank zit denkt dat hij wel moet spelen. Als je die drang niet hebt, ben je niet een topsporter. Maar ik heb begrip voor de keuzes van de trainer."

"Natuurlijk probeer ik ook van waarde te zijn als ik inval en keihard te werken", vervolgt De Jong. "Mensen die mij kennen, weten dat ik altijd strijd lever. Dat doe ik ook in deze rol. Ik ga er professioneel mee om. Het is de keuze van de trainer en daar heb ik begrip voor. Aan mij nu om keihard te werken en zoveel mogelijk van waarde te zijn."