Update: 'NEC geeft toestemming voor gesprekken van toptalent in Engeland'

Update: 'NEC geeft toestemming voor gesprekken van toptalent in Engeland'

22-08-2017 21:18
44

Jay-Roy Grot staat in de belangstelling van Leeds United. Dat meldt de Yorkshire Evening Post. De NEC-aanvaller is een van de kandidaten om Chris Wood op te volgen.

Wood verruilde eerder op de dag voor meer dan zestien miljoen euro Leeds voor Premier League-club Burnley. De zoektocht naar een opvolger is meteen gestart, met naast Grot ook Middlesbrough-speler Rudy Gestede als kandidaat. Die lijkt echter niet te mogen vertrekken van zijn club.

Leeds United is op zoek naar minimaal twee aanvallers die voor het einde van de transferperiode aangetrokken moeten worden. Op Grot zou Leeds al een bod hebben uitgebracht bij NEC. De negentienjaige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2018 bij de naar de Jupiler League gedegradeerde Nijmegenaren. Vorig seizoen kwam Grot tot twintig wedstrijden en vijf doelpunten in de Eredivisie.

Update 22/8 21.18: Alles wijst op een snelle transfer van Jay-Roy Grot van NEC naar Leeds United. De negentienjarige aanvaller heeft toestemming gekregen om in Engeland te praten met de Championship-club. Remco Oversier, technisch directeur van NEC, laat aan ForzaNEC.nl weten dat de gesprekken met Leeds zeer constructief verlopen.