Nijland blijft praten met grootmacht: 'Vinden ons interessante club, wij hen ook'

Nijland blijft praten met grootmacht: 'Vinden ons interessante club, wij hen ook'

21-08-2017 19:54
23

De komst van Uriel Antuna naar FC Groningen betekent niet dat de club al intensief gaat samenwerken met Manchester City. Wel blijven de partijen met elkaar in gesprek, bevestigt algemeen directeur Hans Nijland aan RTV Noord.

Antuna werd maandag gepresenteerd in Groningen. De twintigjarige Mexicaan gaat voor twee seizoenen op huurbasis in het Noordlease Stadion spelen. "Het is een jonge speler, hij heeft nog wat tijd nodig. We hopen natuurlijk dat hij het verschrikkelijk goed gaat doen", zegt Nijland over de nieuwe aanwinst.

Over Manchester City zegt de directeur: "Zij zochten een goede club om hem minimaal twee jaar te stallen. Ze vonden Groningen wel een mooie en goeie club. Nou, wij eigenlijk ook wel", aldus Nijland. Van een echte samenwerking is nog geen sprake. "Dat is niet aan de orde. Ze vinden ons een interessante club en het lijkt mij duidelijk dat wij dat ook vinden van Manchester City. Maar je zal bij ons niet de situatie zien zoals bij NAC, dat zes spelers van ze heeft gehuurd."