'Grote inspanning Willem II nog niet voldoende: Heerenveen houdt de boot af'

'Grote inspanning Willem II nog niet voldoende: Heerenveen houdt de boot af'

23-08-2017 07:28
22

Henk Veerman lijkt vooralsnog een lastige prooi voor Willem II. SC Heerenveen houdt de boot af, omdat de Friese club nog geen vervanger heeft gevonden, melden het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Willem II is bereid om bijzonder ver te gaan voor Veerman, die nog een contract tot medio 2019 heeft. De deal met FC Utrecht ketste eerder deze maand af op een ton. Heerenveen wil namelijk 800.000 euro voor de 26-jarige spits, terwijl de Domstedelingen niet meer dan 700.000 euro wilden betalen. Met een bod van ruim zeven ton zijn de Tilburgers nu al bereid om verder te gaan.

Zolang Heerenveen geen vervanger heeft, lijkt een akkoord echter ver weg. Veerman dient als pinchitter, achter eerste keus Reza Ghoochannejhad. De Iraniër gaat bovendien een zware periode tegemoet, omdat zijn land zich plaatste voor het WK.

Willem II heeft momenteel met Fran Sol en Bartholomew Ogbeche twee spitsen onder contract. Laatstgenoemde herstelt echter van een zware knieblessure en wordt pas over ruim twee maanden terugverwacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie