'Barcelona komt toch terug met vierde bod van 150 miljoen euro'

'Barcelona komt toch terug met vierde bod van 150 miljoen euro'

23-08-2017 08:01
36

FC Barcelona heeft de strijd om Philippe Coutinho toch niet opgegeven. De Spaanse grootmacht bereidt een bod van 150 miljoen euro voor op de sterspeler van Liverpool. Dat is alweer de vierde poging om hem naar Catalonië te halen.

Barcelona zag vorige week een derde bod van 130 miljoen afgewezen worden door Liverpool, waarna de club zich terug leek te trekken in de strijd. Toch niet, meldt het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports. De directie van Barcelona is van plan om een vierde bod ter waarde van 137 miljoen pond (150 miljoen euro) te lanceren. Er wordt dan direct 110 miljoen direct overgemaakt, de rest kan met bonussen verdiend worden.

Liverpool liet bij elk afgewezen bod op Coutinho weten dat de Braziliaan niet te koop is. Het is de vraag hoeveel geld Barcelona moet gaan betalen om hem los te weken. Coutinho weet wat hij wil en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Catalonië. Hij diende er zelfs een transferverzoek voor in. De kans dat hij ooit nog voor Liverpool gaat spelen, lijkt nihil.