Update: Bankzitter Te Vrede om tafel met Belgen, maar bereikt geen akkoord

Update: Bankzitter Te Vrede om tafel met Belgen, maar bereikt geen akkoord

Gepubliceerd: woensdag 23 augustus 2017 om 16:14wo 23-08-2017 om 16:14

Na een halfjaar lijkt er al een einde te komen aan het Turkse avontuur van Mitchell te Vrede. De Gazet van Antwerpen schrijft woensdag dat de spits per direct verkast van Boluspor naar Beerschot-Wilrijk. 

Dinsdag stond de 26-jarige Te Vrede al op het trainingsveld van zijn nieuwe club. Zowel Boluspor als Beerschot heeft via de officiële kanalen nog geen melding gemaakt van een transfer. Onduidelijk is dus of de aanvaller verkocht of verhuurd wordt.

In januari 2017 maakte Te Vrede de overstap van sc Heerenveen naar Boluspor. Hij signeerde een contract tot de zomer van 2018. Omdat Te Vrede amper aan spelen toekwam, wilde hij deze zomer graag vertrekken. Beerschot Wilrijk komt uit in de Eerste klasse B, het tweede niveau van België. 

In Nederland speelde Te Vrede eerder voor AZ, Excelsior en Feyenoord. De Rotterdamse topclub liet hem in 2015 naar Friesland vertrekken. 

Update 16.14: Van een akkoord tussen Te Vrede en Beerschot-Wilrijk is geen sprake. Het management van de voormalig Feyenoord-spits heeft aan VoetbalPrimeur laten weten dat de partijen dinsdag met elkaar gesproken hebben, maar dat er geen akkoord is bereikt. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws