'Oppermachtig Real Madrid pakt uit: nieuw contract voor Zidane én zes spelers'

'Oppermachtig Real Madrid pakt uit: nieuw contract voor Zidane én zes spelers'

23-08-2017 21:58
48

Liefst zes spelers van Real Madrid zetten binnenkort hun handtekening onder een nieuw, verbeterd contract. Spaanse kranten melden dat woensdag. De winnaar van de Champions League gaat Karim Benzema, Isco, Marco Asensio, Marcelo, Dani Carvajal en Raphael Varane langer vastleggen. 

Benzema (foto) heeft momenteel een verbintenis tot de zomer van 2019. De Franse spits kan voor twee seizoenen bijtekenen. Spelmaker Isco is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen en Real wil hem daar rijkelijk voor belonen. Hij krijgt een verbintenis tot 2021. De afkoopsom in het contract van Isco wordt opgeschroefd naar 700 miljoen euro. 

Ook over Marco Asensio is De Koninklijke zeer tevreden. Vorig jaar signeerde de middenvelder nog een nieuw contract, nu kan hij betekenen tot medio 2023. Vleugelverdedigers Marcelo en Carvajal gaan verlengen tot de zomer van 2022, evenals stopper Varane. 

Achter de schermen wordt er volgens Marca ook gewerkt aan een nieuw contract voor trainer Zinedine Zidane. De man die Real afgelopen jaargang de landstitel én de Champions League bezorgde, zal waarschijnlijk bijtekenen tot de zomer van 2020.