Jörgensen zegt opnames af: Hij zal vast last van zijn buik hebben gehad hoor

Jörgensen zegt opnames af: "Hij zal vast last van zijn buik hebben gehad hoor"

25-08-2017 14:19
7

Sam Larsson gaat komende zondag in de competitiewedstrijd tegen Willem II niet debuteren voor Feyenoord. Dat bevestigt trainer Giovanni van Bronckhorst.

Larsson werd maandag gepresenteerd door Feyenoord, maar is nog niet klaar voor zijn debuut. In de voorbereiding kwam hij nauwelijks in actie voor zijn oude club sc Heerenveen. "Voor Larsson komt de wedstrijd van zondag te vroeg", zei Van Bronckhorst vrijdag tijdens het persmoment. De Zweedse aankoop doet maandag wel mee bij de beloften van Feyenoord.

Van Bronckhorst kan tegen Willem II ook nog niet beschikken over Kenneth Vermeer (vinger), Sven van Beek (voet) en Bart Nieuwkoop (hamstrings). Over een buikgriepje bij Nicolai Jörgensen is bij Gio niets bekend. De Deense spits zegde volgens het Algemeen Dagblad deze week televisieopnames af. "Hij zal vast last van zijn buik hebben gehad hoor, maar bij mij heeft hij alles kunnen doen."

Van Bronckhorst liet verder weten dat Feyenoord in principe klaar is op de transfermarkt. "We zijn niet meer op zoek", zegt de trainer van de Rotterdammers. Wel houdt hij de deur open voor buitenkansjes.