Transfer van Dordrecht naar Hagi: Bedoeling dat ik snel doorverkocht word

Transfer van Dordrecht naar Hagi: "Bedoeling dat ik snel doorverkocht word"

25-08-2017 23:37
28

Bradley de Nooijer vertrekt toch bij FC Dordrecht. De zoon van trainer Gerard de Nooijer maakt een transfer naar het Roemeense Viitorul Constanta.

Daar gaat hij samenwerken met de Roemeense legende Georghe Hagi. "Ik kreeg het te horen en ik dacht: wie is dat? Dat is een beetje voor mijn tijd. Maar ik tikte zijn naam in en toen wist ik wel wie hij was. Het is een grote meneer daar", zegt De Nooijer tegen RTV Rijnmond. "Het is de bedoeling dat ik ga spelen en dat ik snel doorverkocht word. Dat wil hij met elke jonge speler. Je komt daar en binnen een jaar moet je eigenlijk verkocht worden."

De Nooijer heeft bij Dordrecht een bijzondere voorbereiding achter de rug. De verdediger werd gestraft door zijn vader omdat hij te dik zou zijn, zag zijn contract ontbonden worden, trainde mee bij MVV en keerde vervolgens weer terug bij Dordrecht.

"Ik kwam terug met een te hoog vetpercentage. Ik vond het toen overdreven hoe het in de media werd gemeld. Het leek wel alsof ik 20 kilo te zwaar was. Daarna ben ik voor mezelf gaan trainen en liep ik later stage bij MVV. Ik kwam uiteindelijk weer terug bij FC Dordrecht en toen kwam deze club aan de deur kloppen. Dan is de keuze snel gemaakt. Zo'n kans laat ik niet voorbij gaan."