Aan transfer gelinkte Arias ontbreekt in wedstrijdselectie: PSV rept over blessure

Aan transfer gelinkte Arias ontbreekt in wedstrijdselectie: PSV rept over blessure

27-08-2017 15:35
10

Santiago Arias ontbreekt zondag in de wedstrijdselectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Colombiaan is officieel opgegeven als geblesseerd, maar hoopt de komende dagen nog op een buitenlandse transfer.

Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Volgens PSV kampt Arias met een enkelblessure. De vleugelverdediger is nadrukkelijk in beeld bij Swansea City, dat ver voor hem zou willen gaan. PSV zit echter hoog in de boom en vraagt naar verluidt vijftien miljoen euro. Swansea denkt aan een basisbedrag van acht miljoen.

Arias wordt tegen Roda JC vervangen door Joshua Brenet. De 25-jarige Zuid-Amerikaan was in de eerste twee competitieduels nog basisspeler. Hij speelt sinds de zomer van 2013 voor PSV, dat hem destijds overnam van Sporting Portugal.

Brenet was eerder nog zijn basisplaats als linksachter kwijtgeraakt aan Kenneth Paal. PSV probeert zich op die positie nog te versterken met Douglas Santos. Na het vertrek van Jetro Willems is de spoeling dun op de backposities.