Zoet niet blij met PSV: 'Hoe moet ik het netjes zeggen? Wordt helaas geblokkeerd'

Zoet niet blij met PSV: 'Hoe moet ik het netjes zeggen? Wordt helaas geblokkeerd'

27-08-2017 19:36
64

Jeroen Zoet is niet blij met de houding van PSV. De doelman heeft een vertrekwens en zegt dat een aantal clubs geen zaken wil doen met de Eindhovenaren vanwege het prijskaartje dat Zoet om zijn nek heeft hangen.

"Ik ben tot nu toe speler van PSV en heb tot 2019 een contract", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Er zijn afspraken met PSV gemaakt en tot nu toe..hoe moet ik het netjes zeggen? Het wordt helaas een beetje geblokkeerd. Ik heb ambitie en dat weet iedereen. Maar zolang ik speler van PSV ben, zet ik me in voor PSV."

Zoet ziet graag dat PSV water bij de wijn doet. Het gevraagde transferbedrag zorgt ervoor dat clubs afhaken. "Een aantal wel, ja. Het maakt niet uit om welke clubs het gaat, maar het gaat wel om een aantal clubs. Toen ik in 2015 mijn contract verlengde, bespraken we dat ik in de zomer van 2017 verder zou willen kijken. Tot nu is er nog niets gebeurd. Ik ben nu speler van PSV en ben blij dat we negen punten hebben."

Zondagmiddag meldde FOX dat Newcastle United de PSV-doelman op het verlanglijstje heeft staan. "Daar heb ik zelf nog niets van gehoord. Misschien hoor ik daar vanavond of maandag iets over, of misschien wel helemaal nooit. Er wordt veel geschreven. Ik ben er in ieder geval nog niet van op de hoogte."