Update: 'PSV wil Krul niet; Newcastle aast op Zoet, maar vraagprijs is probleem'

Update: 'PSV wil Krul niet; Newcastle aast op Zoet, maar vraagprijs is probleem'

27-08-2017 20:26
41

Jeroen Zoet staat in de concrete belangstelling van Newcastle United. Dat meldt FOX Sports zondag. De doelman keept zondag wel 'gewoon' voor PSV tegen Roda JC.

Zoet wordt al een aantal weken gelinkt aan een vertrek bij PSV, maar het geïnteresseerde Crystal Palace en Benfica zijn geschrokken van de vraagprijs (rond de tien miljoen euro). In de laatste week van de transferperiode kan het desondanks nog steeds van een transfer komen.

Newcastle heeft de belangstelling voor Zoet immers nieuw leven ingeblazen, meldt FOX-presentator Toine van Peperstraten. De Premier League-promovendus zat aanvankelijk achter Napoli-doelman Pepe Reina aan, maar richt zich toch weer op Zoet.

Het is niet uitgesloten dat Tim Krul wordt betrokken in de deal. Als Zoet vertrekt, bewandelt de Newcastle-keeper mogelijk de omgekeerde weg. Hij moet dan met Eloy Room gaan uitvechten wie de eerste doelman van PSV wordt. Vorig seizoen speelde Krul op huurbasis bij Ajax en AZ.

Update 20.25: Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV geen interesse in Krul. De belangstelling van Newcastle in Zoet klopt volgens de ochtendkrant wel. De Premier League-club wil echter niet de prijs betalen die de Eindhovenaren willen ontvangen.