Sandler valt onder toeziend oog van Ajax-bestuurders uit met blessure: 'Pijnlijk'

Sandler valt onder toeziend oog van Ajax-bestuurders uit met blessure: 'Pijnlijk'

28 april - 13:25
59

Philippe Sandler is zondag geblesseerd uitgevallen in het Eredivisie-duel van NEC met AZ. Het is een forse teleurstelling voor de 27-jarige verdediger, nadat eerder op de dag nog naar buiten kwam dat hij interesse geniet van PSV en Ajax.

Sandler moest zich na iets meer dan twintig minuten laten vervangen met een hamstringblessure. Mathias Ross kwam voor hem in de plaats. Luijckx vreest dat de Nederlander zichzelf geen goede dienst heeft bewezen. "Tot nu is dat wat zijn ontwikkeling nog een beetje in de weg heeft gestaan. Dit is pijnlijk, heel vervelend voor hem. Het is natuurlijk wel een punt waar clubs zich zorgen over maken bij hem", zegt de analist bij ESPN.

Volgens Luijckx maakte Sander tot zijn blessure weer een prima indruk. "Tot dat moment vond ik dat hij een goede wedstrijd speelde. Zeker zonder bal. Maar hij zat er ook kort op bij Vangelis Pavlidis, die mede door hem nog weinig ballen goed heeft geraakt." AZ leidde halverwege wel met 0-1 door een doelpunt van Dani de Wit. 

Overigens zit het Ajax-duo Marijn Beuker en Kelvin de Lang op de tribune in De Goffert. Of dat alleen voor Sandler is, is niet duidelijk.