Been voorspelt Feyenoord-record, Kraay haalt uit: 'Belachelijk bericht'

Been voorspelt Feyenoord-record, Kraay haalt uit: 'Belachelijk bericht'

28 april - 11:38
63

David Hancko onthulde dat Liverpool als kind zijn droomclub was en Mario Been zou het niet gek vinden als Arne Slot hem meeneemt naar Engeland. De ESPN-analist steekt de loftrompet over de 26-jarige verdediger.

Hancko sluit niet uit dat hij komende zomer een transfer maakt. Doordat de Slowaak nog tot medio 2028 vastligt, zou hij weleens de duurste uitgaande transfer ooit kunnen worden van Feyenoord. "Die kans is zomaar aanwezig. Kökcü was 25 miljoen, ik denk dat hij dat wel kan overtreffen", vertelt Been bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik weet dat er gezegd wordt dat Arne Slot geen spelers mee moet nemen, maar dit lijkt me wel een speler die de stap kan maken."

Been is onder de indruk van Hancko. "Hij kan linksback en links centraal, al heeft hij dan wel Virgil van Dijk voor zich. Maar Hancko heeft de juiste leeftijd, 26 jaar. Hij weet wat er te koop is en is international. Hij gaat daar met een goede bagage naartoe, als hij eventueel mee zou gaan. Ik vind het absoluut een topspeler."

Hans Kraay verwondert zich over de berichten in Italiaanse media. Napoli zou zich voor twintig miljoen euro willen versterken met de mandekker van Feyenoord. "Dat vind ik het meest belachelijke bericht dat ik de afgelopen maanden gelezen heb. Voor twintig miljoen neemt Feyenoord de telefoon nog niet eens op. Zo'n speler laat je toch niet voor onder de dertig miljoen weggaan?"