PSV-transfer van vijftien miljoen onzeker: Hangt niet alleen van mij af

PSV-transfer van vijftien miljoen onzeker: "Hangt niet alleen van mij af"

28-08-2017 07:16
42

De kans is groot dat PSV in de laatste week van de transferperiode nog drie spelers kwijtraakt. Luuk de Jong vertrekt zo goed als zeker naar Girondins de Bordeaux en ook Jeroen Zoet en Santiago Arias zijn dichtbij een transfer.

Volgens het Eindhovens Dagblad kan PSV minimaal zes miljoen euro ontvangen voor De Jong en kan dit bedrag nog oplopen door aanvullende bonussen. De Eindhovenaren moeten nog wel een akkoord bereiken met Bordeaux. Zoet staat in de nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United, dat echter niet wil voldoen aan de vraagprijs van negen miljoen euro. The Magpies, die in 2013 al geprobeerd hadden Zoet in te lijven, wilden Tim Krul in ruil naar Eindhoven sturen. PSV hoeft hem echter niet te hebben.

Santiago Arias is bezig met een transfer naar Swansea City en deed - vanwege een blessure - zondagmiddag niet mee tegen Roda JC. De Colombiaanse rechtsback kon echter niet bevestigen dat hij daadwerkelijk gaat vertrekken uit Eindhoven. "Dat hangt niet alleen van mij af", liet hij weten aan het Eindhovens Dagblad. PSV wil minstens vijftien miljoen hebben voor Arias en heeft al een vervanger op het oog: de Argentijn José Luis Gómez van Club Atlético Lanús. Bovendien zitten de Eindhovenaren nog altijd achter Douglas Santos van Hamburger SV aan.