'Premier League-middenmoter maakt 'serieus kans' op stunt: mogelijke Sanches-deal'

'Premier League-middenmoter maakt 'serieus kans' op stunt: mogelijke Sanches-deal'

28-08-2017 19:22
5

Swansea City heeft grote plannen: de club wil Bayern München-talent Renato Sanches tijdelijk inlijven. Volgens WalesOnline heeft Swansea een bod neergelegd bij de Duitse club waarmee het hoopt de Portugees voor een jaar te kunnen huren. 

Het lokale medium uit Wales schrijft dat Swansea 'een serieuze kanshebber' is in de strijd om Sanches. De twintigjarige middenvelder mag Bayern op huurbasis verlaten, zo heeft de clubleiding eerder al duidelijk gemaakt. Alleen wanneer een club bereid is een megabod uit te brengen op de Portugees, lijkt Bayern bereid om in gesprek te gaan over een definitieve transfer. 

Voor Swansea zou de goede relatie tussen manager Paul Clement en Bayern-trainer Carlo Ancelotti kunnen helpen. Ook het feit dat Sanches in Wales verzekerd is van een basisplek in de Premier League is een goed argument voor Die Rekordmeister om het bod in overweging te nemen. Beide clubs hebben nog tot donderdagnacht om tot een akkoord te komen. De concurrentie is stevig: onder meer Juventus, Internazionale, Liverpool en Chelsea zouden de jongeling willen inlijven. 

Lees ook: Bayern München-transfer op handen: Sanches wil niet spelen