'Clubleiding Palace eist veranderingen van De Boer; volgend duel cruciaal'

'Clubleiding Palace eist veranderingen van De Boer; volgend duel cruciaal'

29-08-2017 07:48
49

Frank de Boer blijft voorlopig manager van Crystal Palace, maar er zal in de komende weken het een en ander moeten veranderen. Dat is de uitkomst van gesprekken die de Nederlander maandag voerde met de clubleiding van Palace, weet The Guardian. 

De Boer verloor zijn eerste drie competitieduels als trainer van The Eagles. Niet één keer werd er gescoord. De selectie van Palace zou veel moeite hebben met de tactiek en filosofie van De Boer. 

De clubleiding van de Londense formatie heeft De Boer maandag verteld dat van een ontslag geen sprake is, maar er moeten op korte termijn wél resultaten geboekt worden. De Boer gaf onlangs nog aan dat hij vast wil houden aan zijn strijdplan; de clubleiding heeft nu verzocht een tactiek te kiezen die bij de spelers past. 

Afgelopen zaterdag verloor Palace in eigen huis van Swansea City: 0-2. De kritiek die De Boer na de nederlaag op zijn spelers gaf, is evenmin goed gevallen bij de leiding. The Guardian schrijft dat de komende wedstrijd tegen Burnley, op 10 september, nu al 'allesbepalend' zal zijn voor de positie van De Boer.