Druk op De Boer na drie nederlagen en nul goals: Een hele harde les voor ons

Druk op De Boer na drie nederlagen en nul goals: "Een hele harde les voor ons"

26-08-2017 23:28
31

Hopeloos is het, de start van Frank de Boer als manager van Crystal Palace. De eerste drie competitieduels onder zijn leiding leverden geen enkel punt op. The Eagles scoorden ook nog niet. Zaterdagmiddag was Swansea City met 0-2 te sterk op Selhurst Park. De Boer verwacht meer van zijn spelers, zei hij na afloop. 

"We moeten vanaf de eerste seconde van de wedstrijd ballen tonen", verkondigde de voormalig trainer van Ajax en Internazionale tegen BBC. "Pas toen we met 0-2 achter stonden, lieten we zien dat we het wel kunnen."

Wedden

Meer odds

Hij vond overigens niet dat Palace het slecht deed. "Het was echt niet zo dat we verloren omdat Swansea zoveel beter was. We maakten twee fouten, zij kregen twee halve kansen en benutten ze allebei."

"Dit is een heel harde les voor ons. Als we geen ballen en lef tonen, wordt dat afgestraft. In de tweede helft zag je een ander Palace dat kansen creëerde. Met een beetje geluk maak je die af. Het was gewoon niet onze dag. Hopelijk zien we na de interlandperiode een ander Palace."

Lees ook: Nu al zorgen over positie De Boer bij Palace: 'Zo werkt het gewoon niet, Frank'