Lachende Van Persie sluit Feyenoord-rentree niet uit: Je weet het nooit

Lachende Van Persie sluit Feyenoord-rentree niet uit: "Je weet het nooit"

29-08-2017 12:43
30

Robin van Persie sluit niet uit dat hij alsnog terugkeert bij Feyenoord. De bij Oranje teruggekeerde topscorer aller tijden kreeg dinsdag vragen van Voetbal Inside over een mogelijke rentree in Rotterdam en liet weten dat hij alle opties nog openhoudt.

"Ik heb bij Fenerbahçe nog een contract tot het einde van het seizoen. Maar je weet het nooit", aldus de 34-jarige Oranje-topscorer. "Als het gebeurt, gebeurt het. Maar weet je wat het is? Alles wat ik erover zeg, is eigenlijk te veel. Ik wil niet mijn eigen fans en die van Feyenoord voor de gek houden. Daarom kan er niet veel over zeggen, uit respect voor beide clubs." Op de suggestie dat er nog hoop is voor iedereen, reageert Van Persie lachend. "Hoop is er altijd."

Wedden

Meer odds

De geruchten dat Van Persie terugkeert in De Kuip, doen al maandenlang de ronde. Het leek erop dat Fenerbahçe de spits wilde behouden en dat Feyenoord hem na het binnenhalen van Sam Larsson niet meer nodig had. Zaterdagochtend verschenen er echter berichten dat de regerend landskampioen alsnog een poging gaat wagen om Van Persie terug te halen.

Lees ook: "Dick vroeg nog of ik er over moest nadenken. Ik zei: nee hoor. Ik kom!"