'Nieuwe domper voor De Boer: ook derde bod op droomversterking afgewezen'

'Nieuwe domper voor De Boer: ook derde bod op droomversterking afgewezen'

29-08-2017 18:44
9

Liverpool drijft Frank de Boer tot wanhoop. Ook het derde bod van Crystal Palace op Mamadou Sakho is door de clubleiding afgewezen, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports dinsdagavond. 

Eerder op de dag werd al bekend dat de club van manager De Boer een ultieme derde poging zou gaan wagen om Sakho alsnog in te lijven. Echter, ook een bod van zo'n 28 miljoen euro wist Liverpool niet te overtuigen. Dat is een flinke domper voor De Boer, die al langer achter de Franse centrale verdediger aanzit. Met nog ruim twee dagen in de transferwindow te gaan lijkt het er steeds meer op dat de Nederlander zijn gewenste versterking niet gaat krijgen. 

Sakho speelde in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen al op huurbasis voor The Eagles. Het is nog onduidelijk of Crystal de transfer nu definitief heeft opgegeven. Het is voor De Boer niet de eerste teleurstelling sinds zijn aanstelling bij Crystal Palace. Hij verloor de eerste drie competitiewedstrijden en zijn team wist zelfs nog geen doelpunt te maken.