Heracles haalt verdediger binnen: Hij krijgt de kans zich te ontwikkelen

Heracles haalt verdediger binnen: "Hij krijgt de kans zich te ontwikkelen"

30-08-2017 12:56
8

Heracles Almelo heeft zich per direct versterkt met Roland Baas. Dit heeft de club woensdagmiddag onthuld via de officiële kanalen. De 21-jarige verdediger was transfervrij nadat zijn contract bij FC Groningen was afgelopen.

Baas werkte de afgelopen weken een proefperiode af in Almelo en heeft de club tot een contractaanbod kunnen verleiden. "Hij zal in eerste instantie in het tweede team gaan spelen en hij krijgt de kans zich te ontwikkelen", laat algemeen directeur Nico-Jan Hoogma weten tegenover de clubsite van de Almeloërs. Baas kijkt uit naar het dienstverband bij zijn nieuwe club. "Ik ben blij met de kans die ik bij Heracles Almelo krijg. Ik heb de afgelopen week een prima indruk gekregen van de club en heb veel zin om officieel te beginnen."

De verdediger maakte op 5 oktober 2014 zijn debuut namens FC Groningen in de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Feyenoord. Vervolgens moest hij bijna drie jaar wachten op meer speelminuten: tijdens de play-offwedstrijd tegen AZ van afgelopen seizoen mocht hij twintig minuten meedoen.